Miniklere Hayvan Sevgisi Aşılandı

06.10.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte miniklere hayvan sevgisi aşılandı.

Can dostları korumak ve duyarlılığın arttırılmasını sağlamak için yaptığı çalışmalara devam eden Büyükşehir Belediyesi, hayvanları koruma günü nedeniyle de çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinlik kapsamında Büyükşehir Belediyesi personeli Balarısı, Düş Bahçesi, Küçük Şeyler Anaokulu ile Teknoloji ve Kültür Koleji Anaokulu öğrencileri ile bir araya gelerek çeşitli animasyonlar ve oyunlarla hayvan sevgisini anlattı.

Özel Yücelen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu, Özel Muğla Teknoloji ve Kültür İlkokulu’ndan gelen öğrenciler ise Geçici Hayvan Bakımevini gezdiler.

Öğrencilere günün hatırası olarak hayvan figürlü çeşitli hediyeler de dağıtıldı.