Meclis Canlı

Minik Yüreklerden Büyük Paylaşımlar


01.11.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Paylaşarak Sevindir” projesine Gökçe Zeynep Gönen İlkokulu’nda okuyan minik öğrencilerden destek geldi.



Gökçe Zeynep Gönen İlkokulu öğrencileri okullarında bir kampanya başlatarak Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın geçtiğimiz yıl başlattığı “Paylaşarak Sevindir” projesine katkıda bulundular. Yaklaşık 50 öğrenci kullanılabilir durumdaki giysi, ayakkabı, oyuncak gibi eşyalarını toplayarak ihtiyaç sahiplerine iletilmek üzere görevlilere teslim ettiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Paylaşarak Sevindir birimi personeli minik öğrencilerden eşyaları teslim aldıktan sonra onlara güzel davranışlarından dolayı teşekkür edip, onlara günün hatırası olarak çeşitli malzemelerin bulunduğu çanta hediye ettiler.



“Her alanda, her zaman vatandaşlarımızın yanındayız”

“Paylaşarak Sevindir” projesi ile 724 aileye hizmet verildiğini, bu hizmetlerin de gün geçtikçe arttığını belirten Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı;

“Gökçe Zeynep Gönen İlkokulu’nda okuyan öğrencilerimize duyarlı davranışlarından ve projemize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. ‘Paylaşarak Sevindir’ hizmetimizle ilimizin her bölgesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Evde bakım hizmeti, paylaşarak sevindir projesi, ücretsiz sağlık kontrolleri, Mor Yaşam gibi projelerimizle sağlık ve sosyal alanda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için uğraşıyoruz. Şuanda yürüttüğümüz ve önümüzdeki zamanlarda oluşacak yeni projeler ve çalışmalarla her zaman, her alanda vatandaşlarımızın yanında olacağız.”