Mugla Logo
TR
|
EN

Gürültü

Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak, Dalaman, Datça, Kavaklıdere, Köyceğiz, Menteşe, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde, çevresel gürültü denetimleri kapsamında yetkili kurum olarak görev yapmaktayız.

Eğlence yerleri, işletmeler ve benzeri kaynaklardan kaynaklanan çevresel gürültüye ilişkin şikâyetlerinizi, 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren 444 48 01 Çağrı Merkezimiz üzerinden bize iletebilirsiniz.

Gelen başvurular, ilgili birimlerimizce kayıt altına alınarak değerlendirilmekte ve gerekli denetimler yapılmaktadır.

📞 444 48 01 – Muğla Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Minik öğrencilerden itfaiyeye ziyaret


07.10.2022


25 Eylül-1 Ekim İtfaiyecilik Haftası nedeniyle minik öğrenciler Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatını ziyaret etti. Öğrenciler ziyarette itfaiyecilik hakkında bilgi sahibi oldu.

 

Türkiye’nin en önemli ve köklü kurumlarından olan İtfaiye teşkilatlarının arasında çalışmalarıyla göz dolduran Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, İtfaiyecilik Haftası kapsamında minik öğrencileri misafir etti. İtfaiye ekipleri, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle 41 kreş ve ana okulundan toplam 4 bin 148 minik öğrenciyi ağırladı.

 

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, İtfaiye Grup Amirliklerine ziyarete gelen öğrencilere; itfaiyenin görevlerinin ne olduğu ve bir yangın anında neler yapılması gerektiği konusunda bilgilendirme yapıldı. Ziyarette keyifli anlar yaşayan öğrencilere yangın ve benzeri afetlerde kullanılan araç ve gereçlerle ilgili de bilgiler verildi. Öğrenciler, itfaiye araç gereçlerine yoğun ilgi gösterirken, itfaiyecilik mesleği hakkında da bilgi sahibi oldu.