Minik Öğrencilerden İtfaiyeye Ziyaret

30.05.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı Menteşe İlçesi Kocamustafendi İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliği’ni ziyaret eden minik öğrencilere itfaiye teşkilatının yetki ve sorumluluk alanları tanıtıldı. İtfaiye personeli, öğrencilere olası bir yangın anında neler yapmaları gerektiğini uygulamalı olarak gösterdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “ Bu ziyaretin amacı çocuklarımıza itfaiye mesleğini sevdirmek, acil bir durumda neler yapmaları gerektiğini öğretmek. Ayrıca miniklerden gelen sorular ve mesleğimize çok meraklı olmaları bizleri mutlu etti.’’ dedi.