Minik Öğrencilerden İtfaiye Ziyareti

07.12.2015

Fethiye Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Fethiye Grup Amirliğini ziyaret ettiler.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı Fethiye Grup Amirliğini ziyaret eden minik öğrencilere, itfaiye teşkilatının yetki ve sorumlulukları hakkında bilgiler verildi ve yangın söndürme araç gereçleri uygulamalı bir şekilde tanıtıldı. Öğrenciler ziyaret sırasında keyifli dakikalar geçirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Öncelikle ziyaretimize gelen öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederim. Bu tarz ziyaretler ile çocuklarımıza itfaiye teşkilatının görevlerinin neler olduğunu ve kendilerinin de acil bir durum karşısında neler yapabileceği konusunda bilgilendirmeye çalışıyoruz.”