Minik İzciler İtfaiyeyi Ziyaret Etti

06.01.2016

Milas Gençlik Spor Kulübü izcileri, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Milas Grup Amirliğini ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Milas Grup Amirliğini ziyaret eden minik izcilere, itfaiye personeli tarafından olası bir yangın anında neler yapmaları gerektiği konusunda bilgiler verildi. Ayrıca itfaiye araçları ve yangın söndürme cihazlarıyla ilgili izcilere uygulamalı eğitim verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Çocuklarımızı yangın ve doğal afetler konusunda bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak için bu tarz ziyaretlerde İtfaiye teşkilatımızın yaptığı çalışmalar ve kullandığı araç gereçlerle ilgili bilgiler veriyoruz. Bizleri ziyaret eden minik izcilerimize bu kapsamda çok teşekkür ediyorum.”