Meclis Canlı

Milas’lı Muhtarlar Bir Araya Geldi


25.11.2016


Milas’lı Muhtarlar Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği toplantıyla bir araya gelerek, fen işleri, sağlık ve ulaşım konularında bilgi aldılar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Muhtarlar Masası Birimi tarafından düzenlenen toplantı 22 Kasım Salı günü Milas’ta yapıldı. Aşkıdil Akarca Sahnesi’nde gerçekleşen ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın da yer aldığı toplantıya Milas’lı muhtarlar katıldı.

Toplantıya katılan muhtarlar Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Ulaştırma Dairesi Başkanı Alper Kolukısa’dan yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Toplantının sonunda bölgelerindeki durumları belirten ve isteklerini de dile getiren muhtarlar, çalışmalar ve yapılan toplantı için teşekkürlerini de ilettiler.

Toplantı hakkında değerlendirme yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdür V. Taner Yiğit “Muhtarlarımızla düzenlediğimiz bu tür toplantılarla hem çalışmalarımız hakkında bilgi veriyor hem de onların sıkıntılarını dinleme fırsatı buluyoruz. Muhtarlarımızla bu tür toplantılarla bir araya gelip onların sıkıntı ve ihtiyaçlarını dinleyerek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.