Meclis Canlı

Milas Gökçeler-Kuzyaka Mahalleleri bağlantı yolu modern hale geldi


19.07.2019


İl genelinde olduğu gibi Milas ilçesinde de güvenli ve modern yollarla vatandaşların sevdiklerine ulaşmalarını sağlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, Kalem Mahallesi’nin ardından Gökçeler-Kuzyaka Mahalleri arasındaki yolu da asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte il genelinde yol çalışmalarını hızlandıran Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların güvenli ve modern yollarla sevdiklerine ulaşmalarını sağlıyor. Çalışmalar kapsamında Milas ilçesinin Gökçeler-Kuzkaya mahalleleri bağlantı yolu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Geçtiğimiz hafta asfaltlanan Milas ilçesi Kalem Mahallesi yolunun ardından Gökçeler-Kuzkaya Mahalleleri bağlantı yolu da ekiplerin yoğun mesaisi sonucu asfaltlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “İl genelinde olduğu gibi Milas ilçemizde de sorumluluk alanlarımızdaki yollarda çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizin çalışmaları sonucunda Gökçeler-Kuzyaka Mahalleleri arasındaki bağlantı yolu başarılı bir şekilde yenilendi ve asfaltlandı. Çalışmamız sonucu vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde ulaşımı sağlamış olduk. İlçemiz için yapılması gereken hizmetleri planladığımız bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyoruz” denildi.