Meclis Canlı

Milas Atatürk Spor Kompleksi Kapalı Yüzme Havuzu hizmete başladı


13.12.2019


Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas Atatürk Spor Kompleksi Kapalı Yüzme Havuzu, Havuzlar Yönetmeliğine uygun hale getirilip 10 Aralık Salı günü hizmete açıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi yatırımları ile spora ve sporcuya desteklerine devam ediyor. Bu kapsamda Milas Belediyesi tarafından yaptırılan ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas Atatürk Spor Kompleksi Kapalı Yüzme Havuzu 10 Aralık Salı günü hizmete açıldı.

2017 yılında yapımı tamamlanan ve Milas Belediyesi tarafından 5 yıllığına Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Milas Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yüzme havuzunun yanı sıra 2 adet basketbol ve voleybol sahası, konferans salonu, idari birimler, kafeterya, fitness ve spa merkezi de bulunuyor. Ayrıca yüzme havuzunda vatandaşların kullanımı için belirlenen Bireysel Yüzme Seanslarının yanı sıra spor kulüpleri de faaliyetlerini sürdürüyor.

Aylık ve saatlik olarak üye olunarak Milas Atatürk Spor Kompleksi Kapalı Yüzme Havuzunu kullanmak isteyen vatandaşlar havuz üye kayıt işlemleri için Milas Atatürk Spor Kompleksi Spor Servisinden veya 0252 512 5880 nolu telefondan detaylı bilgi alabiliyor.