Mezbaha Personeline Çevre Eğitimi

16.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mezbaha personeline yönelik çevre bilinci konusunda hizmet içi eğitim semineri düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mezbaha Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Menteşe Mezbahası personeline çevre bilinci konusunda hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. Eğitimde personellere, atıkların kaynağından ayrıştırma ve depolanması, toprak kirliliğinin kontrolü, işletme atık yönetmeliği, su kirliliği ve kontrolü konularında bilgiler verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek için hizmet içi eğitim programlarına büyük önem veriyoruz. Çevre bilinci konusunda düzenlenen eğitim semineri mezbaha personelimiz açısından oldukça verimli geçti.”