Mezbaha Çalışanlarına Eğitim

04.12.2014

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Menteşe Mezbahası personeli hijyen eğitimi aldı.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Mezbaha Hizmetleri Şube Müdürlüğü Menteşe Mezbahası personeline ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında gıda güvenliği, hijyen sanitasyon ve personel hijyen eğitimi Ziraat Yüksek Mühendisi Handan Güven tarafından verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Koç, Menteşe Mezbahası ve diğer mezbaha personellerinin de düzenli bir şekilde Hijyen ve Gıda Güvenliği eğitimleri aldığını belirtti. Hacı Koç; “Bu eğitimlerle mezbahada çalışan personelde gıda güvenliği ve hijyen konusunda daha fazla farkındalık sağlamayı hedefliyoruz ve eğitimlerimiz bu yönde devam edecek.” dedi.