Meclis Canlı

Mezarlıklar Temizlenmeye Devam Ediyor


19.07.2016



Muğla ili genelinde toplam 11 milyon 478 bin metrekarelik mezarlık alanında temizlik ve ilaçlama çalışmalarını tamamlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, İl genelinde 1325 mezarlık alanını temizleyerek, yapım, bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyleyerek; “Ekiplerimiz, belediyemiz yetki ve sorumluluk alanında bulunan mezarlık alanlarının ilaçlama ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Mezarlık alanlarını daha temiz ve düzenli hale getirmek için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz ” dedi.

Ramazan Bayramı öncesi yapılan temizlik çalışmaları ile mezarlıkların huzur veren bir görünüme kavuştuğunu dile getiren vatandaşlar ve muhtarlar, çalışmalardan dolayı Muğla Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.