Mezarlık Alanlarında Çalışmalar Sürüyor

03.01.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sorumluluğunda bulunan mezarlık alanlarında  bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Mezarlık alanlarında gerekli düzenlemelerin yapılması için özverili bir çalışma gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediyesi, sorumluluğunda bulunan 1388 mezarlık alanında çalışmalarına devam ediyor. Yapım, bakım, onarım ve tadilat işlemlerinin yapıldığı 789 mezarlık alanında çalışmalar tamamlandı. Ayrıca mezarlık alanlarında yapılan temizlik çalışmaları ise yıl boyunca tekrarlanarak devam ediyor.

İl içi ve il dışı (havayolu ve karayolu) cenaze nakil işlemlerini de mesai saati gözetmeksizin sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi,  bugüne kadar 2 bin 184  il içi, 697  il dışı (443 adet karayolu, 254 adet havayolu) olmak üzere toplam 2 bin 881 adet cenaze nakil işlemi gerçekleştirdi.