Mezarlık Alanları Temizleniyor

08.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan mezarlık alanlarının temizlik ve ilaçlama çalışmalarına devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla İli genelinde bulunan mezarlık alanlarının temizlik ve ilaçlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, Muğla İli genelinde 267 mezarlık alanının temizliğini ve 332 mezarlık alanının da ilaçlama çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ekiplerimiz, Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan mezarlık alanlarının ilaçlama ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Muğla İli genelinde ekiplerimiz 4.090.900 m2 mezarlık alanının temizlik ve ilaçlama çalışmalarını tamamladı. Mezarlık alanlarını daha temiz ve düzenli hale getirmek için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarını sürdürüyor.”