Menteşe Yeni Otogar Yoluna Sıcak Asfalt

21.03.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe Şehirlerarası otogar ve ilçe merkezi arasında kalan Dirgeme yolunun 1100 metrelik kısmı sıcak asfalt yapılarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 15,5 milyon TL yatırımla Menteşe İlçesi’nde vatandaşların hizmetine sunduğu otogar ile ilçe merkezini bağlayan 1100 metrelik Dirgeme yolu kısmı da sıcak asfalt yapıldı ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yapılan çalışmalarla Menteşe ilçe merkezi ile yeni otogarı bağlayan yol yeni imar planında 30 metre genişletildi ve 1/5000 ve 1/1000 lik imar planları onaylanarak kesinleşti. ADM EDAŞ tarafından genel aydınlatma kapsamına da alınan yolda kamulaştırma işleminin tamamlanmasının ardından aydınlatma ve kaldırımlar da yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.