Meclis Canlı

Menteşe İçme Suyu Hatları Yenileniyor


07.08.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İlçesini besleyen ana içme suyu hatlarında bakım onarım ve yenileme çalışmaları başlattı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, su sorunu yaşanmasının önüne geçmek için İl genelinde yürüttüğü içme suyu hat yenileme ve bakım onarım çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar Gecede Devam Etti

Menteşe İlçesinin merkez mahallelerini besleyen Bahçeyaka terfi merkezi ve Merdivenli terfi merkezi arasında kalan ana isale hattının bir kısmı yenilendi. İlçe Merkezinde su kesintisi yaşanmaması için gece saatlerinde de hat yenileme çalışmaları sürerken yine Menteşe İlçesinin merkez mahallelerine içme suyu sağlayan Salihpaşalar terfi hattı da Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanzalisyon İdaresi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yenilendi.

“Sürekli ve Sağlıklı Su Sağlamak An Hedefimiz”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, vatandaşlara sağlıklı ve sürekli içme suyu sağlamanın öncelikli görevleri olduğunu belirtti. Ülgen, “İl genelinde yaşanan su sıkıntılarının yaptığımız çalışmalar doğrultusunda giderek azaldığını görüyoruz. Burada sayın başkanımız Dr. Osman Gürün’ün su konusundaki hassasiyeti ve ekiplerimizin özverili çalışmaları en büyük etkendir. Menteşe İlçemizde de herhangi bir su sorununun yaşanmaması için ana isale hatlarımızı bakıma aldık ve arızaların meydana gelebileceği ana hatların yenilemesini yaptık. Ekiplerimiz mesai saati gözetmeksizin 24 saat esasi ile buradaki çalışmaları tamamladı ve vatandaşlarımıza sorunsuz olarak su vermeye devam ediyoruz” diye konuştu.