Meclis Canlı

Masa Tenisi Turnuvasında Dostluk Kazandı


25.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Kurum ve Kuruluşlar arası Masa Tenisi Turnuvası Düğerek Spor Salonunda 12 takımın katılımı ile düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği Masa Tenisi Turnuvasına, Adile Mermerci Çok Programlı Anadolu Lisesi,  Muğla Adalet Sarayı, Basın Yayın ve Enformasyon Müdürlüğü, Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, K.Y.K Erkek Öğrenci Yurdu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Milas Ümit Koleji, Muğla Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü takımları katıldı. Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, masa tenisi turnuvasında dostluk maçı yaptılar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İlk başta turnuvaya katılan tüm takımların gösterdikleri performanslardan dolayı tebrik ederim. Kurum ve Kuruluşlar arası sosyal ilişkilerin gelişmesi açısından turnuva oldukça verimli geçti ve gelecek yıllarda tekrarlanmasını planlıyoruz. Turnuva sonunda dördüncülüğü Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü B- takımı, üçüncülüğü K.Y.K Erkek Öğrenci Yurdu, ikinciliği Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve birinciliği  Milas Ümit Koleji elde etti.”