Meclis Canlı

Marmaris İlçe Başkanı ve Ekibi Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti


09.12.2015

Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris İlçe Başkanı ve yeni yönetim kurulu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

CHP Marmaris İlçe kongresinde ilçe başkanı seçilen Acar Ünlü ve yönetim kurulu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, genç ve dinamik bir ekiple yola çıktıklarını, Cumhuriyet Halk Partisi için ilçeleri Marmaris’te, Muğla’da hep birlikte daha fazla mesai harcayarak başarılı olmak istediklerini söyledi.

Muğla’da vatandaşlarımızın desteği, partililerimizin gayretleri ve çalışmaları ile başarılıyız.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ilçe kongreleri sürecini Muğla’da demokratik bir ortamda tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçilen bütün ilçe başkanlarını kutladı ve Marmaris İlçe Başkanı ve yönetim kuruluna ziyaretleri için teşekkür etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla, Türkiye’de 1 Kasım genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye’lerinde en fazla oyu alan birinci il. İl belediyeleri de listeye girdiğinde Muğla Edirne ve Kırklareli’nden sonra üçüncü il. Muğla’da vatandaşlarımızın desteği, partililerimizin gayretleri ve çalışmaları ile başarılıyız. Önümüzdeki seçimlerde Muğla’da ve ülke genelinde başarılı olmak için üyelerimize, partililerimize, ilçe başkanlarımıza herkese büyük sorumluluk düşüyor. Muğla ilimiz genelinde demokratik bir ortamda seçilen bütün ilçe başkanlarımızı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Marmaris İlçe Başkanımı ve yönetim kuruluna ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.