Meclis Canlı

Marmaris içme suyu hatları yenileniyor


16.12.2021


Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris İlçesi Yunus Nadi Caddesi ve Kemeraltı Mahallelerinin içme suyu hatlarını yeniliyor. Çalışmalar kapsamında kullanım ömrünü tamamlayan hatlar, modern ve daha uzun ömürlü borularla değiştiriliyor. Ekipler ayrıca Marmaris merkezini besleyen ana içme suyu hattında da bakım onarım çalışması yapıyor.

 

Muğla’da kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlamak için çalışmalarını il genelinde sürdüren Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Marmaris İlçesinde hat çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında Yunus Nadi Caddesi ve Kemeraltı mahallesinde bulunan ve ömrünü tamamlamış olan içme suyu hatları yenileniyor. 4 bin metrelik hat çalışmasının yapılacağı bölgelerde ayrıca Marmaris Merkez Mahallelerini besleyen ana hatta da bakım onarım çalışmaları yapılacak.

 

Hat çalışmalarının yanı sıra Yunus Nadi Caddesi üzerine konulacak yeni vanalarla olası su kesintilerinde daha az hanede su kesintisi yaşanması sağlanacak. Bunun yanı sıra yeni monte edilecek olan yangın hidrantlarıyla da olası bir yangın durumunda su takviyesi yapan araçlar için büyük kolaylık sağlanmış olacak.