Marmaris Belediye Başkanı, Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti

07.11.2014

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Marmaris Belediyesi hizmetleri konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi meclisinde ilçe belediyeleri ile alınan ortak kararların yanında, ilçe belediye başkanları ile baş başa görüşerek de fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Ayrıca Başkan Gürün bu ziyaretten çok memnun olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: “Muğla Büyükşehir Belediyesi meclisinde 66 üyemizle 13 ilçemizde yapılacak hizmetler hakkında ortak kararlar alıyoruz. Meclisimiz dışında belediye başkanlarımızın ziyaretleri veya bilgilendirme toplantılarımızla vatandaşlarımıza hizmet üretmek için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Marmaris Belediye Başkanımız Ali Acar ile Marmaris ilçemize yapılanları, yapılacakları ve daha neler yapabilirizi konuştuk.”