Meclis Canlı

Kutsi, Sevgililer günü etkinliğinde Muğlalılarla buluştu


13.02.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer günü etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Kutsi’yi Yatağan’da Muğlalılarla buluşturdu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat alanında büyük adımların atıldığı Muğla’da, 14 Şubat Sevgililer günü etkinlikleri kapsamında bir dizi konser gerçekleştirdi.

Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor, Aşıklar Şehri, İlan-ı Aşk, Melek gibi şarkılarıyla bilinen şarkıcı ve dizi oyuncusu Kutsi, Yatağan ilçesinde Muğlalılar ile bir araya geldi. Yağmurlu hava nedeniyle Geli Sosyal Tesislerinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konsere Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, CHP Yatağan Belediye Başkan Adayı Halil Arslan katıldı.

Konserde konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Kutsi’yle sizleri havanın yağmurlu olması nedeniyle burada buluşturmak zorunda kaldık. Ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu şey sevgi ve hoşgörü. O yüzden sevgiyle, hoşgörüyle, güleryüzle birlik ve beraberlik içerisinde yaşamamız ve sevgiyi her gönüle yerleştirmemiz lazım. Ayrıştıran, ötekileştiren dili bir kenara bırakarak hep beraber iyilikle, güzellikle, sevgiyle ve hoşgörüyle geleceğe yürüyelim. Sevgililer Günü etkinliğimizde bizlere güzel şarkıları ile eşlik eden Kutsi’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Kutsi’ye çiçek ve plaket takdim etti.

Yatağan’da düzenlenen Kutsi konserinin yanı sıra Menteşe ilçesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde ve Bodrum Heradot Kültür Merkezi’nde ise solistliğini Aslı Omağ’ın yaptığı Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası sahne aldı.