Meclis Canlı

Kurumlar Arası Ortak Çalışma İle Akyaka’ya Cadde ve Meydan Projesi


22.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Özel Çevre Koruma Statüsünde bulunan Ula Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi ve meydan düzenlemesi projesi için Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü Tabiat Varlıkları Koruma Şube Müdürlüğü ile koordinasyonlu çalışarak onay alındı. 



Turizm sezonunun başlamasından önce yapılması planlanan cadde ve meydan düzenlemesi için ihale işlemlerine başlandığını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürü Atılım Şener; “Özel Çevre Koruma Statüsünde bulunan Akyaka Mahallesi için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma yürüttük. Bu çalışmanın sonucunda projelerimiz onaylandı. Turizm sezonu başlamadan çalışmaları bitirmeyi hedefliyoruz. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Tabiat Varlıkları Koruma Şube Müdürlüğüne desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.” dedi.



 Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Tabiat Varlıkları Koruma Şube Müdürü Fatih Ermiş ise “Ülkemiz ve dünya için önemli ve ender bölgelerinden birisi olan Akyaka için Muğla Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Bölgenin özellikleri korunarak, doğa ile uyumlu bir çalışma yapılacak.” açıklamasını yaptı.