Kurumlar Arası Cumhuriyet Kupası Turnuvası Başladı

20.09.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kamu Kurum ve Kurumları Arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası yapılan törenle başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve 29 Ekim tarihinde oynanacak final maçıyla sona erecek olan turnuva Pazartesi günü yapılan açılış töreniyle başladı.

Milas Atatürk Spor Salonu’nda yapılan açılış töreniyle başlayan turnuvaya Ziraat Bankası, Milli Eğitim, Sosyal Güvenlik Kurumu, İmi Koleji, Sınav Okulları, Milas Barosu, İlçe Jandarma Komutanlığı, Hava Meydan Komutanlığı, Milas Devlet Hastanesi, Kılıç Holding ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden takımlar katılacak.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen turnuvanın ilk maçı ise Ziraat Bankası ve Milas Barosu takımları arasında oynanan maç ile start aldı.