Kurban Kesim ve Satış Yerleri İlaçlanıyor

09.09.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Sivrisinek ve Diğer Haşerelerle Mücadele” hizmetinde görev alan tüm ekipler, Kurban Bayramı’nı vatandaşların daha rahat geçirebilmeleri için çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ekipler, hem mevsimsel olarak, hem de Kurban Bayramları sonrasında artış gözlemlenen karasinek (ev sineği) ile mücadele kapsamında, larva ve uçkunlara (ergin) yönelik uygulamalar ile birlikte; entegre bir karasinek (ev sineği) mücadelesi yürütüyor. Başta çöp döküm sahaları olmak üzere; hayvan satış yerleri ve kurban kesim yerlerinde gereken tüm uygulamalar ekipler tarafından itinayla yapılıyor.