Köy Enstitülerinin 78. Yılı Fethiye’de Kutlandı

18.04.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Fethiye Şubesi ile birlikte Köy Enstitülerinin 78. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Köy Enstitülerinin 78’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Fethiye’de çeşitli etkinlikler düzenledi. Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Fethiye Şubesi ile birlikte düzenlenen ve 12 Nisan’da başlayan etkinlikler 17 Nisan’da son buldu.

Öğretmenlerimiz adlı fotoğraf ve resim sergisi, Fethiye Eğitim tarihi adlı kitabın tanıtım ve imza günü düzenlenen etkinlikler arasında yer aldı. Köy Enstitülerinde Eğitim ve Kadın isimli panelin yer aldığı etkinlikler, Yarım Kalan Mucize adlı filmin gösterimi ve 17 Nisan’da yapılan çelenk töreni ile son buldu.