Meclis Canlı

Kodlama Kampı Online Platforma Taşınıyor


11.05.2020


Muğla Büyükşehir Belediyesi Korona virüs salgını nedeniyle evden çıkamayan İlkokul 3. ve 4. Sınıf öğrencileri ile Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. öğrencileri için uzaktan eğitim yöntemiyle online Kodlama Kampı Atölye etkinliği düzenliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Kodlama Kampı Atölyesi etkinliği Korona virüs (COVID-19) salgını nedeniyle online platforma taşınıyor.

Başvurular Çarşamba Günü Sona Eriyor

İlkokul 3. ve 4. Sınıf öğrencileri ile Ortaokul 5. 6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin katılabileceği etkinlik için başvurular yarın (Çarşamba) sona eriyor. Katılımın kontenjan ile sınırlı olduğu atölye çalışmalarında kayıtlar, robokamp@mugla.bel.tr adresine öğrenci adı soyadı, uygulamanın iletişim bağlantısının gönderileceği e-posta adresi, öğrenci okul ve sınıf bilgisi, veli adı soyadı, iletişim cep telefonu, öğrenci TC kimlik numarası ve bilgilerinin e-posta olarak gönderilmesi ile yapılacak.

Atölye çalışmaları canlı olarak gerçekleştirilecek

Muğla Büyükşehir Belediyesi eğitmenleri tarafından canlı olarak gerçekleştirilecek atölye çalışmalarına öğrenciler özel uygulamalar aracılığıyla evlerinde bilgisayarlarından katılabilecek ve dersleri canlı olarak izleyebilecek. Atölyenin canlı olarak gerçekleştirilmesi sayesinde öğrenciler eğitmen ile iletişim kurabilecek, sorular sorabilecek ve bu yolla etkileşim içinde bir çalışma gerçekleştirilecek. Atölye kapsamında öğrencilere temel olarak Blok Kodlama örnekleri ve yazılımları gösterilecek.