Meclis Canlı

Klinik Sahibi Doktorlara 5 Bin Maske Dağıtıldı


29.04.2020


Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde klinik sahibi doktorlara 5 bin adet maske dağıttı. Büyükşehir Belediyesi daha önce de il genelinde bulunan 441 eczaneye 45 bin, 262 veteriner kliniğine 13 bin 100 adet maske dağıtımı gerçekleştirmişti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde koronavirüs ile mücadelesine devam ediyor. Koronavirüs mücadelesi kapsamında dezenfekte çalışmalarının yanı sıra maske üretimi ve dağıtımını da sürdürüyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde klinik sahibi doktorlara 5 bin adet maske dağıttı. Büyükşehir Belediyesi daha önce de il genelinde bulunan 441 eczaneye 45 bin, 262 veteriner kliniğine 17 bin 250 adet maske dağıtımı gerçekleştirmişti.

Bir yandan üretim diğer yandan dağıtım

Büyükşehir Belediyesine bağlı MELSA bünyesinde haftada 15 bin adet maske üretimi yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi bir yandan maske üretimine devam ederken diğer yandan ürettiği maskelerin dağıtımına devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında bu güne kadar 300 bin adet maske dağıtımı gerçekleştirdi.