Kıyıdan Kırsala Turizm Çalışmaları Devam Ediyor

18.07.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Kıyıdan Kırsala Turizm” bakış açısından hareketle düzenlediği Turizm Alanları İncelemeleri devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü tarafından yapılan incelemelerde, İlçelerimizde yer alan turizm alanları tespit edilerek kayıt altına alınıyor.

İlçelerimizin ve özellikle geri planda kalan alanlarımızın turizm envanterini çıkarmak amacıyla düzenlenen incelemeler, Bodrum ve Datça İlçelerinden sonra Milas ve Fethiye İlçelerinde de gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “İlçelerimizde yapılan turizm alanları inceleme gezileri sonucunda elde edilen veriler broşür ve kitapçık haline getirilerek tanıtım amaçlı kullanılmak üzere kayıt altına alınıyor. Diğer İlçelerimizde de devam edecek incelemeler ile kıyıya gelen turistin kırsala gelmesini sağlamak açısından çok büyük önem taşıdığına inanıyoruz.” Dedi.