Meclis Canlı

Kırsal mahallelerde yol çalışmaları sürüyor


16.01.2023


Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi, kırsal mahallelerin ulaşım sorunu yaşamaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan yollarda asfalt kaplama, parke, yol güvenliği için trafik işaretleri ve yol çizgi çalışmalarına devam ediyor.

 

Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi ekipleri son olarak Menteşe ilçesi Göktepe Mahallesinde sorumluluğu altında bulunan bölgelerde parke çalışması başlattı. Bu kapsamda bölgede 2 bin 200 metre parke yol kaplama çalışmasının 2 bin metrelik kısmı tamamladı. Ekipler aynı zamanda Yatağan Esenköy, Deştin, Alaşar mahallelerinde bulunan yollarda bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.

 

Muhtar Kaçar; “Emeği geçen Herkese Teşekkür Ederiz”

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Göktepe Mahalle Muhtarı İsrafil Kaçar, Büyükşehir Belediyesine yol yapımı ile ilgili talebi ilettiklerini ve anında sorunun çözümü için ekiplerin çalışmalara başladığını ifade etti. Muhtar Kaçar, “Mahalle sakinlerimizin yol talebini Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Masasına ilettik. Sağ olsunlar talebimize anında cevap geldi. Mahallemizde parke kaplama çalışması başladı ve bitmek üzere.   Mahallem adına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün’e ve büyükşehir çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.