Kazazedeye ilk müdahale Büyükşehir’den

15.08.2018

Fethiye-Dalaman yolu üzerinde seyir halindeyken arkadan aracın çarpmasıyla yola savrularak yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahale, Muğla Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Fethiye-Dalaman yolu üzerinde meydana gelen kazaya ilk müdahaleyi Muğla Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri yaptı. Kaza anında Hasta Nakil Ambulansı ile Fethiye ilçesinden görevden dönen Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri, seyir halindeyken arkadan aracın çarpmasıyla yola savrularak yararlanan motosiklet sürücüsüne müdahale etti. Çağrılan 112 ekipleri olay yerine gelene kadar yaralı ile yakından ilgilenen ekipler, kazazedeye gerekli olan ilk müdahaleyi yaptıktan sonra vatandaşı güvenli bir şekilde 112 Acil sağlık ekiplerine teslim ederek olay yerinden ayrıldı.