Kavşaklar Teleskopik Direk İle Daha Düzenli

28.02.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri il genelinde düşey işaretleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri il genelinde yürüttükleri düşey işaretleme çalışmaları kapsamında Menteşe ilçesinde “teleskopik direk” montaj çalışmalarına başladı. İlçe genelinde bulunan eski tip omega direkli trafik tanzim ve uyarı, yönlendirme levhaları modern teleskopik direklerle değiştiriliyor.

Yayaların ve sürücülerin güvenli bir trafik akışı içerisinde olmaları için tüm hızıyla sürdürülen çalışmalarla yollar ve kavşakların daha modern hale getirilmesi hedefleniyor. Menteşe ilçesinde başlayan çalışma ile kavşaklarda hem alandan kazanç sağlanıyor hem de levha kargaşası ortadan kaldırılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, daha güvenli ve düzenli, kentsel tasarıma uygun modern yollar ve kavşaklar için tüm çalışmalarını sürdürüyor.