Kavaklıdere’de birinci kat sıcak asfalt çalışması tamamlandı

26.12.2022

Muğla Büyükşehir Belediyesi,  Kavaklıdere Turgut Özal Bulvarında birinci kat sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 13 ilçede modern alt ve üst yapı inşa çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda İl genelinde aciliyet durumuna göre projelerini hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Kavaklıdere’de başlattığı alt ve üstyapı çalışmalarında Turgut Özal Bulvarı üzerinde birinci kat sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kavaklıdere Turgut Özal Bulvarı, Sazak ve Menteşoğlu Caddelerinde 4 bin 250 metre uzunluğunda yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Alt yapısı tamamlanan Turgut Özal Bulvarında ilk kat sıcak asfalt çalışması dört günde tamamlandı. Kavaklıdere şehir girişi ve Turgut Özal bulvarında kaldırım bordürü imalatlarının hemen ardından 1550 metrelik bulvarın son kat sıcak asfalt çalışmasının yapılması planlanıyor.

Meslek Yüksek Okulu Yolu Yapılacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi,  Turgut Özal Bulvarı, Sazak ve Menteşoğlu caddelerindeki çalışmaların ardından şehir içi ile Meslek Yüksek Okulu yolunda yağmursuyu ızgara altyapısı imalat çalışması yapılacak.