Kavaklıdere Taekwondo Turnuvası’na 14 Kulüp Katılacak

01.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kavaklıdere Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Kavaklıdere Taekwondo Turnuvası Pazar günü yapılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kavaklıdere Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Kavaklıdere Taekwondo Turnuvası 4 Aralık Pazar günü yapılacak. Kavaklıdere Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan turnuva 08.00’de başlayan tartı ve kura çekimlerinden sonra saat 10.00’da müsabakalar start alacak.

Turnuvaya Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Muğla Gençlik ve Spor Kulübü, Dalaman Belediye Spor Kulübü, Dalaman Kar Kaplanları Spor Kulübü, Fethiye Doğan Budokan Spor Kulübü, Efe Milas Spor Kulübü, Fethiye Spor Kulübü, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü, Menteşe Belediye Spor Kulübü, Milas Gençlik ve Spor Kulübü, Muğla Olimpik Spor Kulübü, Ortaca Halk Eğitim Merkezi, Sayokan Marmaris Spor Kulübü ve Yatağan Spor Kulübü olmak üzere 14 kulüp katılacak.