Meclis Canlı

Kavaklıdere Muhtarları’ndan Başkan Gürün’e Ziyaret


17.04.2019

Kavaklıdere Muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e tebrik ziyaretinde bulundu.

31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e tebrik ve destek ziyaretleri sürüyor. Kavaklıdere İlçesi’nin muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na tekrar seçildiği için tebrik ettiler ve desteklerini ilettiler.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyarette konuşan Kavaklıdere ilçesi mahalle muhtarları 2014 yılında kurulan Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden ve Büyükşehir Belediyesi’nin kendileri için kurduğu Muhtarlar Masası’ndan çok memnun olduklarını söylediler ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine tekrar seçilen Başkan Gürün’ü tebrik ettiler.

Başkan Gürün; “Muğlamız için yapacak çok işimiz, büyük hayallerimiz var.”

Muğla’nın birbirinden değerli 13 ilçeye sahip olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün bu ilçelerde vatandaşların oyları ile seçilen ve mahallelerinde Büyükşehir’in temsilcisi olan muhtarlarla birlikte vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi. Başkan Gürün; “2014 yılında değişen yasa ile Muğlamız Büyükşehir oldu. Siz değerli muhtarlarımızın da yetkilerinde bazı değişiklikler oldu. Köylerimizin statüsünün korunması ve siz muhtarlarımızın yetkilerinin ellerinde kalması için çok mücadele ettik. Bundan sonra sizlerin de bu konuda elinizi taşın altına koymanız gerekiyor. Öz değerlerimizi yaşatan, tarımı canlı tutan bizim köylerimiz. 5 yıl boyunca özellikle kırsal Muğla, köylerimiz için siz değerli muhtarlarımızla birlikte çalıştık. Önümüzdeki 5 yılda da kırsal ve kıyısal Muğla uyumu ile 13 ilçemizde siz değerli muhtarlarımızla vatandaşlarımız için hizmet üreteceğiz. Güzel Muğlamız için yapacak çok işimiz büyük hayallerimiz var. Ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyor, hemşehrilerimize siz değerli muhtarlarımızla selam ve sevgilerimi gönderiyorum.”dedi.