Kavaklıdere-Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri Kırkpınarı Aratmadı

10.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından destek verilen ve Kavaklıdere Belediyesi’nin düzenlediği Kavaklıdere- Menteşe Beşpınar 23. Yağlı Pehlivan Güreşleri 9 Ağustos 2015 Pazar günü yoğun katılım ile düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Kavaklıdere- Menteşe Beşpınar 23. Yağlı Pehlivan Güreşlerinde tanıtım standı kurularak Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri ve projeleri hakkında vatandaşlara broşürler ve tanıtım malzemeleri dağıtıldı. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan Yağlı Pehlivan Güreşleri, izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği bu tür geleneksel ve yöresel etkinliklere Büyükşehir Belediyemiz tarafından destek verilmeye devam edecektir.”