Meclis Canlı

Karaağaç Muhtarı Göktepe, “Bu hizmet mahallemiz için önemliydi”


09.10.2019


Fethiye İlçesi Karaağaç Mahallesi Muhtarı Selman Göktepe, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerinde yaptığı 4 kilometrelik asfaltlama çalışmasının önemli olduğunu belirterek, “Burası Antalya ve Muğla’yı bağlayan önemli bir güzergâh yolu. 15 yıl sonra gelen bu hizmet mahallemiz için önemliydi” dedi.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Antalya ve Muğla’yı bağlan önemli güzergâhlardan biri olan Fethiye Karaağaç Alınca Mevkisin de 4 kilometrelik asfaltlama çalışması yaptı.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karaağaç Mahallesi Muhtarı Selman Göktepe, asfaltlama çalışması yapılan yolun mahalleleri için büyük önem taşıdığını söyledi.

Karaağaç Alınca Mevkisinin merkez mahalle olduğunu hatırlatan 29 yaşındaki genç Muhtar Göktepe, “Burası Antalya ve Muğla arasında bulunan ve araçların geçiş güzergâhında olan bir yol. Bu yüzden bu yolun hem Muğla’mız hem de mahallemiz için önem arz eden bir yol. Ben mahallemin yeni muhtarıyım ve ilk işimin bu yolun yapılması olduğunu düşünerek Büyükşehir belediyesine başvurdum. Büyükşehir Belediyesinin gündeminde olmayan bu yolun önemini onlara anlattım ve onlarda bu hassasiyeti anlayarak gündemlerine aldılar.” dedi.

 

“3 günde çalışmaları tamamladılar”

Yolun en son 15 yıl önce asfaltlandığını hatırlatan Muhtar Selman Göktepe, “Ekipler Temmuz ayında çalışmalara başladılar. O zaman yaz sezonu olduğu için belli bir noktaya kadar gelebildiler. Ancak yaz sezonunun bitmesiyle birlikte çalışmalar tekrar başladı ve hızlandırdılar. Eski yol komple kaldırıldı. Alt yapısı yapıldı ve 3 gün içinde asfaltlama çalışmasını tamamladılar.” ifadelerini kullandı.

 

“Başkan Gürün’e sonsuz teşekkürler”

Fethiye’nin en genç Muhtarı olduğunu ve işlerin nasıl yapacağı konusunda kuşkuları olduğunu söyleyen Göktepe, “Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün’ün yanına gittiğimde ilk söylediği söz tarafsız olmak ve vatandaşa hizmet götürmek oldu. Bende bu sözünü hiç aklımdan çıkarmıyorum. O yüzden ilk işimin herkesin sürekli gördüğü ve geçtiği bu yolun asfaltlanması olduğunu düşündüm. Müracaatımı yaptım ve kısa sürede sonuç aldım. Başkanımızın Fethiye’ye olan ilgisi ve önemsemesinden dolayı kendisine ve emeklerinden dolayı ekibine de sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.