Kar Çalışması Devam Ediyor

07.01.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kar mesaisine ara vermeden devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla İli genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan yolları tekrar ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Menteşe-Yılanlı-Göktepe yolu, Menteşe-Dağpınarı-Zeytinköy, Menteşe-Çiftlik-Kafaca, Menteşe-Karacaören-Yörükoğlu, Menteşe-Akyerler, Menteşe-Avcılar, Kavaklıdere-Nebiler-Kuyualanı, Ula-Çakmak-Turgut, Ula-Karabörtlen-Arıcılar, Yatağan-Turgutlar, Milas-Çamlıyurt, Milas-Çukur, Milas-Sakarkaya, Seydikemer-Söğütlüdere mevkilerinde kapanan yolları tekrar ulaşıma açmak için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Beklenen kar yağışı Muğla İlimizde de etkisini göstermeye başladı. Ekiplerimiz kar nedeniyle kapanan yolları ulaşıma açmak için insanüstü bir çaba sarf ediyor. Vatandaşlarımızın kötü hava koşullarından etkilenmemeleri için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.