Kamuoyuna duyurulur

31.03.2017

Bodrum İlçesi D330 Karayolu üzerinde bulunan ve Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda olan 22 adet trafik sinyalizasyonlu kavşağınınsinyal planları, ilgili kurumca 28.02.2017 tarihinde değiştirildi. Bu tarihte yapılan değişikliğin ardından Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından kavşaklarda yeniden düzenlemeler yapılmış ve 28.03.2017 tarihinde sinyal planları tekrar değiştirildi.

Bahse konu değişiklikler Büyükşehir belediyemiz hüküm ve tasarrufu ile yapılmamış olup, sinyalizasyon sistemlerinde yapılan tüm değişiklikler nedeniyle görüş ve dileklerini bildirmek isteyen vatandaşlarımızın Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü ile iletişime geçilmesi hususunu halkımıza  ve kamuoyuna saygıyla duyururuz.