Kadın Azmağı’nda Denetim

19.07.2016

Gökova Kadın Azmağı, Muğla Büyük Şehir Belediyesinin Ula Kaymakamlığı, Marmaris Liman Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü ve Ula Belediye Başkanlığı katılımlarıyla oluşturulan komisyon tarafından denetlendi.

Yapılan denetlemede azmak içerisinde yolcu taşımacılığı faaliyeti gösteren tekneler ile çevre ile ilgili hususlar denetlenerek gerekli çalışmaların yapılması için tutanak tutuldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Deniz ve Kıyı Tesisleri Şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada ise Kadın Azmağının biyolojik çeşitlilik ve çevre değerlerinin korunması, halkın esenliğinin sağlanması ve bölgeye ziyarete gelen misafirlerin daha mutlu bir şekilde ayrılması amacıyla denetim faaliyetlerinin sıklaştırılarak devam edileceğiniz açıkladı.