Kabahatler Kanunu eğitimi verildi

20.06.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükşehir belediyesi ve İlçe Belediye personeline yönelik “Kabahatler Kanunu” konulu eğitim programı düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen eğitim programına Büyükşehir Belediyesi personelinin yanı sıra İlçe Belediyelerinin de personeli katılım sağladı. Programda 5326 sayılı Kabahatler Kanunu ile ilgili son değişiklikler ve kanunun yapısıyla ilgili bilgiler, kabahatten dolayı sorumluluğun esasları, idari yaptırımlar, karar verme yetkisi ve kanun yolları gibi konular hakkında bilgiler verildi. Eğitimde ayrıca 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu ve İdari Para Cezası kesilmesi ve uygulanması konularında katılımcıların soruları cevaplandırıldı.