İzmir Fuarı En Güzel ve Özel Misafirlerini Ağırladı

24.08.2017

Muğla’nın onur konuğu olduğu 86. İzmir Enternasyonal Fuarı geçtiğimiz günlerde en güzel ve özel misafirlerini ağırladı.

Muğla’da yaşayan 16 engelli vatandaş ve refakatçıları, Muğla Büyükşehir Belediyesi engelli nakil araçlarıyla evlerinden alınarak İzmir’e götürüldü. 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda stantları dolaşan engelli vatandaşlar gönüllerince eğlenerek yeni dostlar edindi. Fuar içerisinde bulunan lunaparkta çocukluklarına geri dönen vatandaşların mutluluğu görülmeye değerdi.

İlk kez İzmir’i ve fuar alanını gören engelli vatandaşlar ve refakatçılar bu eşsiz anıya olanak sağladığı için başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün olmak üzere tüm Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.