Meclis Canlı

"İyilik Melekleri” İş Başında


05.01.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında da birçok projede yer alarak vatandaşlara desteğini sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı kış aylarında da bir çok projede yer alarak vatandaşlara desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Dalaman’a giden Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Söğütlüyurt’ta incelemeler de bulundu. 10 aileyi ziyaret eden ve incelemelerde bulunan ekipler, sosyal yardımlar için gerekli çalışmaları başlattı. Ayrıca ziyarette “Paylaşarak Sevindir” projesi kapsamında giysi, kırtasiye malzemesi ve çocuklar için oyuncak gibi çeşitli malzemeler hediye edildi.



Bu hafta da yeni bir projede yer alan ekipler Göktepe Şehit J. Uzm. Çvş. Berkant Şara Ortaokulu’na bir ziyaret gerçekleştirdiler. Okulda ilgiyle karşılanan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri “Çocuklar Üşümesin” kampanyası kapsamında öğrencilere kışlık kıyafetler hediye ettiler.



Projelerle vatandaşlara desteklerini sürdüreceklerini dile getiren Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç “Hizmetlerimiz ve desteklerimizle yaz kış vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Mevcut projelere gün geçtikçe yenilerini katarak her alanda vatandaşımızı rahata kavuşturmak için mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.