İtfaiyenin Minik Misafirleri

15.06.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı minik misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliği’ni 75.Yıl İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri ziyaret etti Ziyarette minik öğrencilere, itfaiye teşkilatının yetki ve görevleri ile yangın anında neler yapmaları gerektiği konusunda bilgiler verildi. Ayrıca itfaiye araçlarının tanıtıldığı ziyarette, öğrenciler keyifli dakikalar geçirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, itfaiye mesleğini öğrencilere sevdirmek açısından bu ziyaretlerin çok önemli olduğunu söyledi. Çöl; “Yaz sezonunun başlaması ile birlikte olası yangınlara karşı 7’den 70’e herkesi bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak için çalışıyoruz. Ziyaretimize gelen öğrencilerimize acil durumlarda neler yapmaları gerektiği hakkında uygulamalı olarak eğitimler veriyoruz. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.