İtfaiyenin Minik Misafirleri

17.02.2016

Muğla’da bulunan anaokulları ve ilkokullarının, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na ziyaretleri devam ediyor.

Amerikan Kültür Anaokulu öğrencileri, İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliğini ziyaret etti. Ziyarete gelen minik öğrencilere, itfaiye teşkilatının görev ve sorumlulukları ile ilgili bilgi veren itfaiye personeli, yangın söndürme araç gereçlerini uygulamalı olarak minik misafirlerine gösterdiler. Öğrenciler, ziyarette itfaiye araçlarına binerek keyifli zamanlar geçirdiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, ziyaretlerine gelen öğrenci ve öğretmenlere çok teşekkür ederek, çocuklara itfaiye mesleğini sevdirmek ve olası yangın durumunda neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirmeye devam edeceklerini söyledi.