İtfaiyenin Minik Misafirleri

15.10.2015

Elmas Kalpler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kreşi öğrencileri, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Fethiye Grup Amirliğini ziyaret ettiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Fethiye Grup Amirliğini ziyaret eden minik öğrencilere, itfaiye personeli tarafından yangından nasıl korunmaları gerektiği ve itfaiyenin görevleri hakkında bilgiler verildi. Uygulamalı bir şekilde yangının nasıl söndürüldüğünü gören öğrenciler, itfaiye araçlarına binmekten de çok keyif aldılar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İtfaiye teşkilatımızın görev ve sorumlulukları hakkında ziyaretimize gelen öğrenci ve öğretmenlerimize bilgiler verdik. Ziyaretlerinden dolayı öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve kreş sorumlularımıza çok teşekkür ediyorum.”