İtfaiyeden Öğrencilere Yangın Hakkında Bilgilendirme

13.03.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri Sivil Savunma Haftası nedeniyle 13 ilçede öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantıları yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri Sivil Savunma Haftası nedeniyle 13 ilçede yangın hakkında bilgilendirme toplantıları düzenledi. Toplam 127 okulda toplantıları düzenleyen ekipler öğrencilere yangın nedenleri ve etkenleri, temel ilk yardım, yangın söndürme malzemeleri ve uygulamaları, yangın ve yangın sınıflandırması, yangına ilk müdahale ve yangın söndürme konularında uygulamalı olarak bilgiler verdi.

Sivil Savunma Haftası’nda itfaiye ekipleri 24 bin 776 öğrenciye ulaşırken, bunun yanı sıra ziyaretçileri de oldu. Geçtiğimiz hafta itfaiye teşkilatını ziyaret eden minik öğrencilere de çeşitli bilgiler verildi.