İtfaiyeden Arama Kurtarma Tatbikatı

02.09.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Dairesi Başkanlığı arama kurtarma tatbikatı yaptı.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri eğitim ve tatbikatlarına ara vermeden devam ediyor. Bodrum ve Menteşe Grup Amirliği ekipleri yapmış oldukları arama kurtarma tatbikatında olası afet ve kurtarma görevlerine hazır olduklarını gösterdiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl eğitim programı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Tüm İlçe Grup Amirliğinde görev yapan personelimize yönelik kurtarma ile ilgili birçok konunun bulunduğu hizmet içi eğitim programı düzenliyoruz. Oluşabilecek kurtarma, kaza, afet gibi felaketlere de hazırlık olarak yapılan bu tatbikatlar itfaiye ekibimizin her zaman göreve hazır olduğunu göstermektedir.”