Meclis Canlı

İtfaiye’den 112 Acil Çağrı Merkezine Ziyaret


29.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl ve 13 İlçe Grup Amiri 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Menteşe Grup Amirliğinde gerçekleştirilen aylık durum değerlendirme ve bilgilendirme toplantısının ardından İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl ve İlçe Grup Amirleri 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti. Ziyarette,  112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Kamil Karakaya tarafından itfaiye personeline çağrıların nasıl alındığı, yönlendirildiği ve nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgiler verildi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, 10 Kasım 2015 tarihi itibariyle Acil Çağrı Merkezinden çağrı almaya başlayan ilk kurum olduklarını söyledi. Çöl; “Bu ay değerlendirme ve bilgilendirme toplantımızı Menteşe Grup Amirliğinde gerçekleştirdik. Toplantının ardından ilçe Grup Amirlerimiz ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek çağrıların nasıl alındığı ve değerlendirildiği konusunda bilgiler aldık. Misafirperverliklerinden dolayı 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Kamil Karakaya ve çalışanlara çok teşekkür ediyorum. “dedi.