İtfaiye Yangın Musluklarını Denetliyor

09.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Menteşe İlçesindeki yangın vanalarının kontrollerini tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe İlçesi Menteşe Evleri, Muslihittin ve Emirbeyazıt Mahallelerindeki yangın musluk vanalarını kontrolleri yapıldı, arızalı olanlar tespit edilerek onarım çalışmaları başlatıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Menteşe bölgemizde dar ve araç girmesi mümkün olmayan sokaklarımızda bulunan yer altı yangın musluklarımızın kontrolleri yapıldı. Bu kontroller ile arızalı olan musluklarımız tespit edilerek en yakın zamanda bakım-onarımı yapılmaktadır.’’ dedi.