İtfaiye ve Zabıta Personeline Eğitim

02.10.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Zabıta personeline yönelik “Görevde Yükselme Eğitimi” düzenlendi.

11-29 Eylül tarihleri arasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen eğitim programına Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Zabıta personelinin yanı sıra Datça, Köyceğiz, Menteşe, Ortaca, Ula ve Yatağan Belediyelerinden toplam 57 zabıta personeli katıldı. Eğitim Programı boyunca katılımcılara T.C. Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 5393 sayılı Belediye Kanunu, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu, Türkçe Dil Bilgisi ve Yazışma Kuralları, Halkla İlişkiler ve Davranış Kuralları, Milli Güvenlik, 3194 sayılı İmar Kanunu, 775 sayılı Gecekondu Kanunu, 3634 sayılı Milli Müdafaa Mükellefiyeti Kanunu, İşyeri açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik, Zaman Yönetimi, Karar Verme Teknikleri, Toplantı Yönetimi, Liderlik, Performans Yönetimi ve Denetimi, Stratejik Planlama ve Kriz Yönetimi konuları hakkında bilgiler verildi.